1 / 6
2 / 6
3 / 6
4 / 6
5 / 6
6 / 6

marc jorissen autoservice

Marc Jorissen Autoservice

Castricummer Werf 43

openingstijden Marc Jorissen Autoservice

OPENINGSTIJDEN

Van maandag tot en met vrijdag
van 8:00 tot en met 17:00 uur.


Buiten deze openingstijden is bezoek op afspraak mogelijk.


Airco service

Naast alle onderhoudswerkzaamheden aan alle merken en typen auto's kunt u ook voor uw airco bij Marc Jorissen Autoservice terecht.
Marc Jorissen beschikt over alle apparatuur om uw airco vakkundig bij te vullen!


Airco


Airco tips!

Zet de airco minimaal eens per week aan. Dit voorkomt lekkages door uitdroging van pakkingen en afdichtingen en voorkomt onaangename geurtjes, condens-, bacterie- en schimmelvorming in het systeem.
Zet de airconditioning een paar minuten uit voordat je de motor uitzet. Dit voorkomt condensvorming in de installatie en verkleint daarmee de kans op schimmel en onaangename geuren.
Zet de airconditioning niet te koud, de overgang tussen binnen en buiten is anders te groot.
Zet voor vertrek deuren of ramen open. Hierdoor kan de meeste warmte voor vertrek de auto verlaten.
Het is verstandig om een airco ook in de winter regelmatig te laten draaien om de rubber afdichtingen soepel te houden. Als een airco lange tijd niet gebruikt wordt, dan is de kans groot dat afdichtingen uitdrogen en de airco gaat lekken. Een slechte werking van de airco komt meestal door een tekort aan koudmiddel (R134a). Als er koudmiddel (R134a) weglekt, kan de compressor oververhit raken. De airco gaat dan minder goed koelen en zal dan harder moeten werken.
Dit kan uiteindelijk de compressor beschadigen en oververhitten. Dit is een van de meest voorkomende problemen bij airco's en resulteert uiteindelijk vaak in een oververhitte en kapotte compressor.Vergeet uw APK niet!
(Winter)banden
Campers
Klik hier! Marc Jorissen Autoservice RDW Erkend